Jokri is een jeugdbeweging van jonge christenen vanaf 10 jaar die samen op weg gaan in plaatselijke Jokri-groepen en tijdens de Ontmoetingsdagen.

Jongeren krijgen de ruimte om elkaar te ontmoeten, vrienden en plezier te maken, zich thuis te voelen, zich te engageren voor anderen dichtbij en veraf, en om op hun eigen tempo en een speelse manier te groeien in geloof en te ontdekken wie ze zijn.

Jokri Aalter organiseert elke 3de vrijdag van de maand een leuke ontmoetingsavond van 18.30u tot 21.30u in P.C. Pax.
Alle jongeren uit Aalter en daarbuiten zijn steeds heel erg welkom!

 

We starten met gezellig samenzijn.
Daarna proberen we via spel, opdrachtjes, toneel, uitwisselen van ervaringen, creatieve momenten, film en allerlei andere toffe activiteiten de boodschap te achterhalen die achter een evangelietekst schuilt of werken we rond ons jaarthema.

We proberen ons ook te engageren in de parochie zoals in een familiemis of op de slotavond van de vormelingen. Daarnaast zetten we ons minstens eenmaal per jaar in voor een goed doel zoals vzw De Toevlucht.

Daarnaast trekken we ook elk jaar richting de leuke Topdag en het supertoffe kamp (Ontmoetingsdagen).

Vele groeten van de jokrileiding:

Lieselot Boone, Chloé Debaere, Kyrill De Pauw,  Tessa De Vriendt, Lien Lambert, Matthias Maddelein, Ben Van de Steene, Nele Van de Walle

Beelden zeggen soms meer dan tekst ... Maak kennis met Jokri via dit filmpje van enkele jaren geleden. Jokri Aalter komt in beeld vanaf  2:47

En nog eentje om het af te leren ;)... Je maakt er ook kennis met het fantastische jokrikamp OD